Stolt samarbetspartner

Stolt samarbetspartner

IDP Mail House och Idrottens Spel är stolt partner till Folkspel som delar vårt uppdrag i att stödja ung som gammal i sitt utövande inom idrott- och föreningslivet runt om i landet.
På IDP Mail House packar vi årligen över 100 000 butik- och förenings kit fyllda med säljmaterial för Bingo Lotten och Sverige lotten. Tillsammans gör vi skillnad för idrott- och föreningslivet i Sverige.

Sedan 2016 ingår IDP Mail House i koncernen Idrottens Spel som under åren har delat ut 1,3 miljarder kronor till Svensk Idrott. I koncernen ingår även Idrottens Bingo som erbjuder Bingo i hallar och på nätet. IDP Print i Mölnlycke som bland annat trycker Bingo Lotten och Sverige lotten för Folkspel. IDP Mailhouse har en av Nordens största maskinparker för inplastning och kuvertering av trycksaker.

Vår breda erfarenhet och kompetens skapar möjlighet för oss att klara stora volymer med korta ledtider och hög kvalitet. Vi ser dig gärna som ytterligare en samarbetspartner. Vill du också vara med och stötta till välmående och gympadojjor?

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Your comment:

Your name: