Om oss

Välkommen till

IDP Mail House

Distribution med precision

IDP mail house AB grundades 1987 och har sedan dess specialiserat sig på efterbehandling i den grafiska branschen.

Vi förser våra kunder med högkvalitativa produkter inom inplastning, kuvertering, adressering/printning och falsning. Hos oss hittar du en av Nordens största maskinparker för inplastning och kuvertering av trycksaker. Sedan 2016 ingår vi i koncernen Idrottens Spel. Tillsammans skänker vi ca 100 000 kr varje dag till svenska idrottsföreningar. Gemensamt för all verksamhet är att den ska skapa mer resurser och större finansiell kraft åt idrotten. Vi är mycket stolta och glada för att kunna bidra till en hälsosammare vardag mellan generationer.

Vår breda erfarenhet och kompetens skapar möjlighet för oss att klara stora volymer, på korta ledtider med hög kvalitet. Idag hanterar vi bland annat all inplastning och kuvertering för ICAs Buffé och Sveriges inkomstdeklarationsblankett. Vi hjälper er att portooptimera utskicken och vi har en effektiv och modern hantering för att klara postal sortering och logistik.

Plock och pack – små som stora volymer, vi hjälper till med allt. Välj mellan att kuvertera eller plasta in produkterna. Vi ombesörjer snabb och effektiv hantering oberoende av utskickets omfång, produktens utseende, antalet mottagare och deras lokalisering. Med kreativa idéer, hög leveranskapacitet och erfaren personal ser vi till att kundens utskick alltid ligger i brevlådan med rätt information och på rätt dag.

MILJÖ- & KVALITETSTÄNK

LITEN MILJÖPÅVERKAN

Vi på IDP Mail House arbetar för att minska påverkan på miljön. All den plast vi använder är återvinningsbar. Den klassas som ej miljö eller hälsofarlig enligt Kemikalieinspektionens föreskrift (KIFS 1994:12). Plasten har mycket hög förbränningsgrad. I förhållande till papper är den bättre att förbränna vid värmeanläggningar för exempelvis fjärrvärme, plasten som förbränns bildas koldioxid och vatten. Plastens lätta vikt ger den stora fördelar vid transporter, som också bidrar till minskade utsläpp.

Långsiktiga

förhållanden

Kunder och samarbetspartners är viktiga för oss. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa långsiktiga förhållanden. Vi vill ha en öppen och ärlig kommunikation, förståelse för er verksamhet förbättrar kommunikations- och informationsflödena. Vi strävar alltid efter bästa resultat och vi vill att ni ska känna er trygga med oss som partner. Vi ser fram emot nya samarbetspartner och kunder.

Kontakta oss